Diner

Salade met burrata, perzik, kip en gegrilde parmaham

Met dit zomerse weertje hebben we meer zin in salades. Maar natuurlijk niet om elke avond dezelfde salade te eten… In deze salade brengen we zout en zoet bij elkaar. De parmaham is erg lekker bij de gegrilde perzik. En Burrata, we love it! Zo romig, mmm!

Salade met burrata, perzik, kip en gegrilde parmaham

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 2 perziken
  • 1 kipfilet
  • 1 bol Burrata
  • 120 gram rucola
  • 80 gram parmaham
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie

Instructions

1

Bak de kipfilet aan beide kanten 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout en laat de kip afkoelen.

2

Bak in dezelfde pan de parmaham krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en wat afkoelen.

3

Snijd de perziken in schijfjes en bak in pan waar je de ham in hebt gebakken. Bak even kort aan beiden kanten aan.

4

Snijd de burrata in stukjes.

5

Maak de dressing. Meng de olijfolie met de mayonaise en citroensap. Breng op smaak met zout en peper.

6

Snijd de kipfilet in stukjes en breek de parmaham in kleinere stukken.

7

Maak twee borden op met de rucola, stukjes kipfilet, parmaham, schijfjes perzik en stukjes burrata. Verdeel de dressing erover. Lekker om met krieltjes of aardappelschijfjes te eten.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply