Ravioli ovenschotel met pesto, paprika, courgette en Grana Padano
Ingredients
- 500 gram ravioli gevuld met kaas
- 2 rode paprika's
- 1 courgette
- 350 gram cherrytomaatjes
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 275 gram pesto (groene)
- 2 el crème fraîche
- 40 gram Grana Padano
Instructions
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in met boter.
Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook.
Hak ondertussen de ui en knoflook fijn. Snijd de courgette en rode paprika's in stukjes. Snijd de cherrytomaatje doormidden.
Bak de ui en knoflook glazig. Voeg dan de paprika, cherrytomaten en courgette toe. Bak dit een minuut of 7 minuut mee. Kook ondertussen de ravioli gaar (zoals aangegeven op de verpakking).
Voeg de groene pesto samen met de crème fraîche toe aan de groenten. Roer door. Voeg dan ook de ravioli toe. Roer goed door. Schep in de ovenschaal en bestrooi met de Grana Padano. Bak de ovenschotel in 15 minuten gaar in oven.