Diner

Ravioli met pistachepesto

Ravioli met pistachepesto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 50 gram (ongezouten) pistachenoten
  • 1 teen knoflook
  • 40 gram Parmezaanse kaas
  • 90 ml olijfolie
  • 1 handje verse basilicum
  • 500 gram ravioli bijvoorbeeld met kaas
  • rucola, tomaatjes en eventueel burrata of mozzarella om erbij te serveren

Instructions

1

Breng een pan met water aan de kook.

2

Pel de knoflook. Pureer de knoflook samen met de Parmezaanse kaas, pistachenoten, basilicum en olijfolie tot een pesto. Breng op smaak met wat zout en peper.

3

Kook de ravioli volgens de bereidingswijze op de verpakking.

4

Serveer de ravioli met tomaatjes, rucola, de pistachepesto en eventueel wat mozzarella of burrata.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: