Diner

Zomerse pastasalade met sriracha yoghurtdressing

Zomerse pastasalade met sriracha yoghurtdressing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 300 gram fussili
  • 200 gram cherrytomaten
  • 150 gram sla
  • 1 komkommer
  • 200 gram edamerboontjes (diepvries)
  • 250 gram mango
  • 5 el Griekse yoghurt
  • 6 el Sriracha mayonaise

Instructions

1

Kook de fussili volgens de bereidingstijd op de verpakking.

2

Kook de edamerboontjes volgens de bereidingstijd op de verpakking.

3

Halveer de cherrytomaatjes.

4

Snijd de komkommer in kleine stukjes.

5

Snijd de mango in stukjes.

6

Meng de Griekse yoghurt met de Sriracha mayonaise.

7

Meng alle ingrediΓ«nten in een kom. Schep de dressing erdoor en serveer. Je kunt de pastasalade zowel (lauw) warm als koud eten.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: