Bekleed de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de koekjes en smelt de roomboter. Hak de pinda's grof. Meng de roomboter met de koekkruimels, 50 gram pinda's en de pindakaas. Roer goed door. Verdeel het mengsel over de springvorm en druk het goed aan. Zet in de koelkast. Klop de slagroom stijf met de klopfix. Klop in een andere kom de monchou los met de suiker. Hak 3 blokjes pure chocolade en 1 snickers grof. Meng de monchou en slagroom met elkaar en roer hierdoor 20 gram pinda's, de pure chocolade en de stukjes snickers. Schep het mengsel op de bodem en laat de taart minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Snijd de snickers en rest van de pure chocolade in stukjes. Decoreer de taart met de stukjes snickers, pure chocolade en pinda's. Monchoutaart met snickers
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Monchoutaart met snickers
1
2
3
4
5
6
7
8
No Comments