Toetjes

Mascarponetoetje met aardbeien en hazelnootpasta

Mascarponetoetje met aardbeien en hazelnootpasta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 250 gram mascarpone
  • 200 ml slagroom
  • 2 el suiker
  • 100 gram aardbeien
  • 7 flinke el hazelnootpasta

Instructions

1

Klop de mascarpone samen met de slagroom en suiker lobbig.

2

Snijd de aardbeien in stukjes.

3

Schep in elk glaasje een laag mascarponeroom (ongeveer de helft van de mascarponeroom).

4

Verwarm kort de hazelnootpasta in een pannetje. Verdeel de helft van de hazelnootpasta over de mascarponeroom. Verdeel hierover de helft van de aardbeien.

5

Hierover verder je de overgebleven mascarponeroom. Verdeel hierover de aardbeien en de rest van de hazelnootpasta. Je kunt de toetjes tot gebruik in de koelkast bewaren of direct serveren.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: