Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakvorm van 18 cm bij 24 cm met bakpapier. Kneed 130 gram bloem, 110 gram roomboter, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker en een snuf zout tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg over de bakvorm en prik er met een vork wat gaatjes in. Bak de plaatkoek 20 minuten, laat daarna afkoelen. Snijd ondertussen de mango in stukjes. Rasp de limoen en pers het sap uit de limoen. Klop de roomkaas los met 1 ei, 140 gram suiker en limoensap en limoenrasp. Verdeel de roomkaas over de plaatkoek. Verdeel hierover de stukjes mango. Snijd 80 gram koude roomboter in blokjes. Meng deze met 100 gram suiker, 100 gram bloem en een snuf zout. Kneed dit met je vingertoppen tot een kruimeldeeg. Verdeel het kruimeldeeg over de plaattaart. Bak de plaattaart in 60-65 minuten gaar. Laat goed afkoelen en snijd dan in stukken. Mango kruimel cheesecake plaatkoek
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Mango kruimel cheesecake plaatkoek
1
2
3
4
5
6
7
8
Risotto met zwarte knoflook, champignons en spinazie
Citroen tiramisutaart met aardbeien en Limoncello