Toetjes

Limoncello tiramisu

Limoncello tiramisu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 250 ml slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 2 el suiker
  • 1 citroen
  • 150 ml Limoncello en 3 el
  • Lange vingers

Instructions

1

Rasp de schil van de citroen en pers het sap eruit.

2

Klop de mascarpone samen met de slagroom en suiker lobbig. Klop aan het eind de citroensap, citroenrasp en 3 el Limoncello erdoor.

3

Giet 150 ml Limoncello in een lage kom. Doop hierin de lange vingers en leg op de bodem van de schaal.

4

Schep hierop de helft van het mascarponeroom.

5

Doop de lange vingers in de Limoncello en leg op de room. Schep hierop de overgebleven mascarponeroom. Zet in de koelkast om op te stijven voor minimaal 3 uur.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: