Toetjes

Kokosmousse met Raffaello

Kokosmousse met Raffaello

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,75 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 200 ml kokosmelk
  • 2 blaadjes gelatine
  • 200 ml slagroom
  • 60 gram suiker
  • 3 eetlepels geraspte kokos
  • rasp van 1 limoen
  • 8 Raffaello kokosballetjes

Instructions

1

Leg de gelatine (minstens 10 minuten) te weken in koud water.

2

Klop ondertussen de slagroom stijf.

3

Rasp de schil van de limoen.

4

Verwarm de kokosmelk in een pannetje samen met de suiker tot lauwwarm.

5

Knijp de gelatine uit en voeg deze toe aan de warme kokosmelk. Laat de gelatine erin oplossen.

6

Laat de kokosmelk afkoelen en spatel hem samen met de kokosrasp en limoenrasp door de slagroom.

7

Laat de mousse opstijven in de koelkast voor minimaal 3 a 4 uur.

8

Snijd voor het opdienen de Raffaello balletjes in stukjes en leg ze op de mousse.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply