Diner

Gnocchi met paddenstoelen, truffel en spinazie

Gnocchi met paddenstoelen, truffel en spinazie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
By Nicole Serves: 2

Ingredients

  • 2 sjalotjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 gram spinazie
  • 200 gram gemengde paddenstoelen
  • 40 gram truffeltapenade (Sulpizio, verkrijgbaar bij de AH)
  • 4 tl mascarpone
  • 300 gram gnocchi
  • 1 handje(s) Parmezaanse kaas

Instructions

1

Pel de sjalotjes en de knoflook. Snijd ze in stukjes.

2

Snijd de paddenstoelen in grove stukken.

3

Breng een pan met water aan de kook.

4

Bak in een wok de sjalotjes en de knoflook een paar minuten.

5

Voeg de paddenstoelen toe. Bak deze een minuutje of 8 mee.

6

Voeg de spinazie toe en wok mee tot de spinazie is geslonken.

7

Schep de truffeltapenade en de mascarpone in de wok. Meng dit en laat op laag vuur staan totdat de gnocchi gaar is.

8

Voeg de gnocchi toe aan het kokende water en kook ze in 3 minuten gaar.

9

Meng de gnocchi met de paddenstoelen, spinazie, truffeltapenadade en mascarpone.

10

Bestrooi met de parmezaanse kaas.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply