Pel de sjalotjes en de knoflook. Snijd ze in stukjes. Snijd de paddenstoelen in grove stukken. Breng een pan met water aan de kook. Bak in een wok de sjalotjes en de knoflook een paar minuten. Voeg de paddenstoelen toe. Bak deze een minuutje of 8 mee. Voeg de spinazie toe en wok mee tot de spinazie is geslonken. Schep de truffeltapenade en de mascarpone in de wok. Meng dit en laat op laag vuur staan totdat de gnocchi gaar is. Voeg de gnocchi toe aan het kokende water en kook ze in 3 minuten gaar. Meng de gnocchi met de paddenstoelen, spinazie, truffeltapenadade en mascarpone. Bestrooi met de parmezaanse kaas. Gnocchi met paddenstoelen, truffel en spinazie
Ingredients
Instructions
Diner
Gnocchi met paddenstoelen, truffel en spinazie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
No Comments