Diner

Flammkuchen caprese

Caprese flammkuchen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 1 rol flammkuchen
  • 4 el pesto
  • 3 el crème fraîche
  • 50 gram geraspte mozzarella
  • 2 handjes rucola
  • Ongeveer 8 cherrytomaatjes
  • 2 handjes kaassnippers
  • 1 el pijnboompitjes

Instructions

1

Verwarm de oven voor volgens de bereidingswijze op de verpakking.

2

Rol het deeg uit op de bakplaat.

3

Meng de pesto met de crème fraîche. Bestrijk hiermee de flammkuchen. Bestrooi met de geraspte mozzarella.

4

Bak de flammkuchen in 12 tot 14 minuten af in de oven.

5

Halveer ondertussen de cherrytomaatjes.

6

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin.

7

Beleg de flammkuchen met rucola, cherrytomaatjes, pijnboompitjes en kaassnippers.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: