
Dadel hazelnoot balletjes: Laat de dadels 15 minuten wellen in water en dep ze droog. Pureer 100 gram dadels tot een glad mengsel. Smelt 1 eetlepel kokosolie en laat dit iets afkoelen. Snijd de abrikozen (30 gram) in kleine stukjes. Hak 40 gram van de hazelnoten in kleine stukjes en pureer 10 gram hazelnoten tot een kruimelig mengsel. Meng de dadels met de abrikozen, kokosolie, hazelnoten en 2 eetlepels cacao. Kneed dit tot een deeg. Maak er 8 balletjes van en haal dit door de kruimels van de hazelnoten. Zet de balletjes een uur in de koelkast voordat je ze serveert. Dadel abrikozen pecannoten balletjes: Laat de dadels 15 minuten wellen in water en dep ze droog. Pureer 100 gram dadels tot een glad mengsel. Smelt 1 eetlepel kokosolie en laat dit iets afkoelen. Snijd de abrikozen (30 gram) in kleine stukjes. Hak de pecannoten in kleine stukjes. Meng de dadels met de abrikozen, kokosolie, pecannoten, 2 eetlepels kokosrasp en 1 eetlepel cacao. Kneed dit tot een deeg. Maak er 8 balletjes van en haal dit door de rest van de kokosrasp en daarna door de cacaopoeder. Zet de balletjes een uur koelkast voordat je ze serveert.Dadelnotenballetjes
Ingredients
Instructions
No Comments