Vet een ovenschaal in met boter. Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de mango met de passievrucht en schep hierdoor de custardpoeder. Schep dit in in de ovenschaal. Maak het kruimeldeeg door de bloem met de suiker en snuf zout te mengen. Snijd de roomboter in blokjes. Kneed dit met je vingertoppen tot een kruimeldeeg. Schep dit op het fruit en bak de crumble in 20-25 minuten gaar. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Klop de ricotta los met de mixer (ongeveer 2 minuten). Meng de witte chocolade met ricotta. Serveer de crumble met de witte chocoladeroom. Crumble met passievrucht en mango met witte chocoladeroom
Ingredients
Instructions
Toetjes
Crumble met passievrucht en mango met witte chocoladeroom
1
2
3
4
5
6
7
Blondies met appel, kaneel en stroopwafel
Romige ijstaart met mango, passievrucht, witte chocolade en sprits