We gaan twee soorten chocoladerotsjes met chocolate chip cookies met karamel maken, namelijk een variant met melkchocolade en een variant met witte chocolade. Van elke soort maak je er tien. Breek de chocolate chip cookies in stukjes. Hak de fudge in kleine stukjes. Meng de fudge met de koekjes. Verdeel chocolate chip cookies en fudge over twee kommen. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Giet de gesmolten chocolade in ÊÊn van de kommen, roer door. Zet een bord met bakpapier klaar. Schep met een lepel 10 hoopjes gesmolten chocolade met chocolate chip cookies met karamel op het bakpapier. Zet dan in de koelkast. Smelt dan de melkchocolade au bain-marie. Giet de gesmolten melkchocolade bij de chocolate chip cookies en karamel en roer door. Zet een bord met bakpapier klaar. Schep met een lepel 10 hoopjes gesmolten melkchocolade met chocolate chip cookies met karamel op het bakpapier. Zet dan in de koelkast om de chocolade weer hard te laten worden. Je kunt de rotsjes daarna ook het beste koel (bijvoorbeeld in de koelkast) bewaren. Chocolate chip cookies chocoladerotsjes met karamel
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Chocolate chip cookies chocoladerotsjes met karamel
1
2
3
4
5