Bijgerechten/ Lazy Sunday

Burrata bord met pesto, knoflooktomaatjes en pijnboompitjes

Burrata met pesto, knoflooktomaatjes en pijnboompitjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 1 bol burrata
  • 125 gram cherrytomaten
  • 2 teen knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 2 el pesto
  • 1 el pijnboompitjes
  • Stokbrood om erbij te serveren.

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Hak de knoflook fijn. Meng de tomaatjes met de olijfolie en teentje knoflook.

3

Bak in de oven voor 15 minuten.

4

Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin.

5

Leg de bol Burrata op een bord. Snij hem open. Drizzle de pesto erover. Leg de knoflooktomaatjes erop en ernaast en bestrooi met pijnboompitjes. Serveer met stokbrood.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: