Bruschetta met burrata, peer, walnoten en honing
Ingredients
- 1 verse ciabatta
- 1 bol burrata
- 2 peren
- 1 handje walnoten
- 1 teentje knoflook
- Tijm
- Honing
- Olijfolie
- Extra nodig: een grillpan of de grillstand van de oven
Instructions
1
Snijd de ciabatta is 8 dikke plakken.
2
Bestrijk beide kanten van elke plak met olijfolie. Grill de ciabatta's goudbruin. Snijd het teentje knoflook doormidden en wrijf de stokbroodjes hiermee in.
3
Schil de peren. Verwijder het klokhuis en snijd de peren in stukjes (niet te dun). Grill de stukjes peer goudbruin.
4
Bak de walnoten in een droge koekenpan goudbruin.
5
Verdeel de burrata over de bruschetta's. Leg hierop de stukjes peer en walnoten. Bestrooi met wat tijm en verdeel er wat honing over.