Verwarm de oven voor op 170 graden. Smelt de boter au bain-marie met de pure chocolade. Laat de chocolade een beetje afkoelen. Meng door de chocolade de suiker en een snuf zout. Meng de bloem erdoor. Klop met een garde ÊÊn voor ÊÊn de eieren erdoor. Schep het browniebeslag in een bakblik van 10 x 15 cm bekleed met bakpapier. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Blijf goed roeren. Laat een beetje afkoelen. Klop de roomkaas los met een garde. Meng hier door de gesmolten witte chocolade. Schep het roomkaasmengsel met een lepel op het browniebeslag. Snijd de aardbeien in stukjes en druk ze in het roomkaasmengsel. Doe dit ook met de (hele) frambozen. Bak de brownie in 45 tot 50 minuten gaar. Laat de brownie goed afkoelen voordat je hem aansnijdt. Snijd kleine stukjes want brownies zijn machtig đBrownies met witte chocolade cheesecaketopping en rood fruit
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Brownies met witte chocolade cheesecaketopping en rood fruit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12