Kook het blikje gecondenseerde melk 3 uur lang in een ruime pan met water. Zorg dat het blikje altijd onder water staat anders kan het ontploffen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakvorm van 10 x 15 cm met bakpapier. Smelt de chocolade met roomboter au bain-marie. Laat de chocolade wat afkoelen en meng hierdoor met een garde de 140 gram suiker en een snuf zout. Voeg dan de eieren toe en roer goed door totdat de eieren helemaal zijn opgenomen. Spatel de bloem door het chocolademengsel. Giet de helft van het browniebeslag in de bakvorm. Schep hierop ongeveer drie kwart van het blikje dulche de leche. Schep hierop de rest van het browniebeslag. Hak de pecannoten grof. Meng 20 gram suiker met een ruime theelepel water en meng deze met de pecannoten. Bestrooi de brownie met de pecannoten en zet de brownies voor 25 tot 30 minuten in de oven. Laat de brownie goed afkoelen voordat je hem aansnijdt. Brownies met dulche de leche en gekarameliseerde pecannoten
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Brownies met dulche de leche en gekarameliseerde pecannoten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13