Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakvorm van 18 bij 24 cm met bakpapier. Schraap het merg uit het vanillestokje. Snijd de frambozen in stukjes en dep ze droog met wat keukenpapier. Hak de witte chocolade grof. Klop de roomboter samen met de suiker luchtig. Voeg het vanillemerg, 1 ei en een snuf zout toe. Klop nog even door. Spatel de bloem, stukjes witte chocolade en frambozen erdoor. Schep het beslag in de bakvorm. Klop het overgebleven ei los. Bestrijk de boterkoek met het losgeklopte ei. Maar er met een mes diagonale strepen in. Bak de boterkoek is 25 tot 30 minuten gaar. Laat goed afkoelen voordat je hem aansnijdt. Boterkoek met framboos en witte chocolade
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Boterkoek met framboos en witte chocolade
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10