We gaan eerst de kersencompote maken. Dit kun je gerust een aantal uur van tevoren doen of een dag ervoor. Vind je dit te veel moeite vervang dan de kersencompote voor kersenjam. Voor de compote giet je de kersen af en vang je het sap op. Doe de kersen samen met 150 ml sap in een pan en breng aan de kook. Maak een papje van 2 el kersensap, suiker, maΓ―zena en limoensap. Giet dit bij de kersen. Laat dit op laag vuur nog 10 minuten zachtjes door koken. Schep in een lage bak, dek af met huishoudfolie. Laat wat afkoelen en zet de dan in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het stokbrood zowel horizontaal als verticaal in. Snijd brie in stukjes. Vul de openingen van het brood met kersencompote en stukjes brie. Bak in de oven in 10 tot 12 minuten af. Borrelbrood met kersen en brie
Ingredients
Instructions
Lazy Sunday
Borrelbrood met kersen en brie
1
2
3
4
5
6
7