Lazy Sunday

Borrelbrood met champignons, truffel en Parmezaanse kaas

Borrelbrood met champignons, truffel en Parmezaanse kaas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ingredients

  • 1 vers stokbrood
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 1 potje truffeltapenade a 80 gram
  • 2 teentjes knoflook
  • 80 gram geraspte Parmezaanse kaas

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de champignons in plakjes.

3

Pers de knoflook.

4

Bak de knoflook kort aan in de pan. Voeg dan champignons toe.

5

Bak dit een aantal minuten.

6

Laat dit uitlekken in een vergiet.

7

Snijd dan het stokbrood horizontaal in (niet helemaal door).

8

Vul de openingen met truffeltapenade en de gebakken champignons met knoflook en dan vervolgens met de geraspte kaas.

9

Zet het stokbrood voor 10 minuten in de oven.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply