Verwarm de oven voor op 220 graden. Breng een pan met water aan de kook. Kook hierin de eieren in 8 minuten gaar. Schil de asperges en snijd 2 cm van de onderkant af. Breng een pan met water aan de kook. Kook de asperges hierin 5 minuten. Haal de pan na 5 minuten van het vuur en laat de asperges 10 minuten nagaren. Haal de asperges na 10 minuten uit het water en laat ze drogen op een schone theedoek. Hak de peterselie en dille fijn. Voeg 2 el gehakte peterselie en 2 el verse dille aan de crème fraîche toe. Roer dit erdoor en breng op smaak met zout en peper. Rol het flammkuchendeeg uit op een bakplaat. Verdeel de crème fraîche over het flammkuchen deeg. Verdeel hierover de geraspte kaas. Leg hierop de asperges. Bak de flammkuchen in 15 minuten gaar. Pel ondertussen de eieren, snijd ze in stukjes en verdeel over de flammkuchen. Verdeel de Burrata ook over de flammkuchen. Aspergeplaattaart met burrata
Ingredients
Instructions