Snijd het vanillestokje open en schraap het vanillemerg eruit. Doe het vanillemerg, het vanillestokje en 450 melk in een pannetje. Zet deze op het vuur. Klop ondertussen 50 ml melk, suiker met de eidooiers. Voeg dan de maΓ―zena toe en klop nog eventjes door. Als de melk kookt, verwijder je het vanillestokje. Giet de helft van de melk al roerend bij het eimengsel. Klop door. Giet dan dit mengsel weer terug in de pan en breng dit al roerend aan de kook. Laat 1 minuut doorkoken. Giet de banketbakkersroom in een lage bak en dek af met folie. Laat wat afkoelen en zet dan in de koelkast, minstens een uur of 4. Klop de banketbakkersroom los en voeg 6 el Advocaat toe. Vul de croissantjes met de Advocaat banketbakkersroom. Advocaat puddingcroissantjes
Ingredients
Instructions
Ontbijt en lunch/ Pasen
Advocaat puddingcroissantjes
1
2
3
4
5
6
7
8
9