Pasen/ Toetjes

Advocaat panna cotta met chocolade

Advocaat panna cotta met chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 300 ml slagroom
  • 80 ml Advocaat
  • 1 vanillestokje
  • 2 1/2 blaadjes gelatine
  • 3 el suiker
  • 4 blokjes pure chocolade

Instructions

1

Week de gelatine 10 minuten in koud water.

2

Schep de Advocaat in een kom die groot genoeg is om straks ook de slagroom in te gieten.

3

Schraap het merg uit het vanillestokje.

4

Breng de slagroom aan de kook samen met de suiker, vanillemerg en vanillestokje. Verwijder het vanillestokje.

5

Knijp de gelatine uit en roer door de slagroom. Giet de slagroom over de Advocaat. Roer door en giet in 4 glazen.

6

Zet de glaasjes in de koelkast voor minimaal 4 uur.

7

Smelt de chocolade au bain-marie. Verdeel de chocolade over panna cotta en serveer.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: