Bekleed de bodem van de springvorm van 18 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de koekjes en smelt de roomboter. Meng de gesmolten boter met koekkruimels. Schep in de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet in de koelkast voor minimaal een kwartier. Klop 300 ml slagroom stijf samen met de klopfix. Klop de monchou los. Meng de monchou met de slagroom, suiker en Advocaat. Schep in de springvorm en zet voor minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven. Voor het serveren smelt je de pure chocolade samen met de poedersuiker en 75 ml slagroom au bain-marie. Verdeel over de taart en serveer. Als je daarna de taart in de koelkast zet dan wordt de chocoladelaag hard. Dit is ook lekker maar wel iets moeilijker te snijden. Advocaat cheesecake met pure chocolade
Ingredients
Instructions
Pasen/ Zoeter Zoetst
Advocaat cheesecake met pure chocolade
1
2
3
4
5