Bekleed de bodem van de springvorm van 18 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de bastognekoekjes en smelt de roomboter. Meng de koekkruimels met boter en schep op de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet in de koelkast voor minimaal 15 minuten. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat wat afkoelen. Klop de slagroom stijf. Klop de monchou los. Meng de monchou met de slagroom en de witte chocolade. Schep in de springvorm en zet voor minimaal 4 uur in de koelkast. Voor de aardbeientopping doe je de bevroren aardbeien samen met de suiker en de citroensap in een pan. Breng aan de kook en laat 10 minuutjes koken. Roer regelmatig door en maak de grote aardbeien met de spatel wat kleiner. Maak een maïzenapapje door de maïzena te mengen met 3 el water. Voeg dit toe aan de aardbeien en breng kort aan de kook. Roer goed door en laat de compote afkoelen. Schep de aardbeiencompote op de taart en serveer. Witte chocolade cheesecake met aardbeien en Bastogne
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Witte chocolade cheesecake met aardbeien en Bastogne
1
2
3
4
5
6