Diner

Sushi salade met mango, Edamerboontjes en srirachamayonaise

Sushisalade met mango, Edamerboontjes, komkommer en srirachamayonaise

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 500 gram mango (kan ook uit de diepvries)
  • 400 gram sushirijst
  • 6 bosuitjes
  • 1 komkommer
  • 300 gram Edamerboobtjes (diepvries)
  • 5 el rijstazijn
  • 1 el suiker
  • 1 tl zout
  • 2 handjes (ongezouten) cashewnoten
  • Srirachamayonaise naar smaak

Instructions

1

Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

2

Zet een andere pan met water op en breng dit aan de kook voor de Edamerboontjes.

3

Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en de bosuitjes in plakjes. Snijd de mango in stukjes.

4

Kook Edamerboontjes volgens de bereidingstijd op de verpakking.

5

Meng de sushirijst met de rijstazijn, suiker en zout.

6

Schep de alle ingrediΓ«nten door elkaar (behalve de srirachamayonaise). Verdeel de sushi salade over de borden en dirzzle hierover wat srirachamayonaise naar smaak.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: