Sushisalade met mango, Edamerboontjes, komkommer en srirachamayonaise
Ingredients
- 500 gram mango (kan ook uit de diepvries)
- 400 gram sushirijst
- 6 bosuitjes
- 1 komkommer
- 300 gram Edamerboobtjes (diepvries)
- 5 el rijstazijn
- 1 el suiker
- 1 tl zout
- 2 handjes (ongezouten) cashewnoten
- Srirachamayonaise naar smaak
Instructions
1
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2
Zet een andere pan met water op en breng dit aan de kook voor de Edamerboontjes.
3
Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en de bosuitjes in plakjes. Snijd de mango in stukjes.
4
Kook Edamerboontjes volgens de bereidingstijd op de verpakking.
5
Meng de sushirijst met de rijstazijn, suiker en zout.
6
Schep de alle ingrediΓ«nten door elkaar (behalve de srirachamayonaise). Verdeel de sushi salade over de borden en dirzzle hierover wat srirachamayonaise naar smaak.