Romige aardappelsalade met dille, peterselie en blokjes kaas
Ingredients
- 500 gram krieltjes
- 100 gram doperwten (diepvries)
- 100 gram augurk
- 50 gram jong belegen kaas
- 1/2 rode ui
- 3 lente uitjes
- 5 el créme fraîche
- 2 el mayonaise
- 2 el verse dille
- 2 el verse peterselie
Instructions
1
Bak de krieltjes gaar. Laat afkoelen.
2
Kook de doperwten volgens de bereidingstijd op de verpakking.
3
Snijd de augurk en rode ui fijn.
4
Snijd de kaas in kleine blokjes.
5
Snijd de lente uitjes in plakjes.
6
Hak de dille en peterselie fijn. Meng de dille en de peterselie met de mayonaise en créme fraîche. Breng op smaak met zout en peper.
7
Hussel in een ruime kom de aardappeltjes door de augurk, blokjes kaas, doperwten, lente ui en rode ui. Voeg de dille peterselie dressing toe en breng op smaak met zout en peper.