Zoeter Zoetst

Pornstar martini taart

Pornstar martini taart

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 3,95 out of 5)
Laden...

Ingredients

  • 160 gram sprits
  • 45 gram roomboter
  • 1 zakje klopfix
  • 300 gram monchou
  • 300 ml slagroom
  • 7 el suiker
  • 6 el Passoa
  • 2 el vanille wodka
  • 150 gram passievrucht uit de diepvries
  • 1 gelatineblaadje

Instructions

1

Bekleed de bodem van een springvorm van 18 cm met bakpapier.

2

Verkruimel de sprits koekjes. Smelt de roomboter. Meng de gesmolten boter met de koekkruimels. Schep op de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet in de koelkast voor minimaal 15 minuten.

3

Klop de slagroom stijf met de klopfix.

4

Klop de monchou los. Meng de monchou met de slagroom, 3 el suiker, de Passoa en vanille wodka. Klop eventjes door. Schep op de bodem van de springvorm en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. De topping kun je er na twee uur opstijven van de taart erop doen.

5

Hiervoor doe je de passievrucht samen met 4 el suiker in een pannetje. Week de gelatine 10 minuten in koud water. Verwarm de passievrucht totdat hij warm is. Knijp de gelatine en roer door de passievrucht. Laat wat afkoelen. Verdeel de topping over de taart en laat dan nog 2 a 3 uurtjes opstijven in de koelkast.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: