Orzo salade met pesto, tomaatjes en mozzarella
Ingredients
- 320 gram orzo
- 1 el olijfolie
- 2 zakken mini mozzarella
- 100 gram zongedroogde tomaatjes
- 400 gram cherry tomaatjes
- 2 el pijnboompitjes
- 85 gram rucola
- 120 gram groene pesto
Instructions
1
Kook de orzo volgens de aangegeven bereidingstijd op de verpakking. Roer er de olijfolie door.
2
Halveer ondertussen de cherrytomaatjes en snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
3
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin.
4
Schep de orzo in een kom samen met de tomaatjes, de zongedroogde tomaatjes, de mini mozzarella, pijnboompitjes en rucola. Roer de groene pesto erdoor en serveer. Je kunt de orzosalade zowel (lauw) warm als koud eten. Ook leuk om mee te nemen bij een picknick of te serveren bij een barbecue.