Mango tiramisu met witte chocolade
Ingredients
- 125 ml slagroom
- 250 gram mascarpone
- 60 gram witte chocolade
- 240 gram mango
- mangosap of een andere tropische sap (ongeveer 60 tot 100 ml)
- 2 el suiker
- Lange vingers
Instructions
Klop de slagroom samen met de mascarpone en de suiker lobbig.
Hak de witte chocolade fijn.
Snijd de mango in stukjes.
Schenk de mangosap of een andere tropische sap in een schaaltje zodat je daar de lange vingers in kan dopen.
Schep 1/3 van het mascarponeroom in de schaal. Verdeel hierover 1/3 van de witte chocolade. Doop de lange vingers in de sap en leg ze hierop. Verdeel hierover 1/3 van de mango.
Hierop schep je helft van de overgebleven mascarponeroom. Verdeel de helft van de witte chocolade erover. Doop de lange vingers in de sap en leg ze erop. Hierover verdeel je de helft van de overgebleven mango.
Schep hierop de rest van het mascarponeroom. Verdeel de overgebleven mango en witte chocolade erover. Zet in de koelkast voor minimaal 3 uur.