Limoen cheesecake met aardbeien en witte chocolade
Ingredients
- 240 gram Sprits koekjes
- 70 gram roomboter
- 300 gram Monchou
- 1 zakje klopfix
- 300 ml slagroom
- 3 el suiker
- 1 limoen
- 500 gram aardbeien
- 100 gram witte chocolade
Instructions
Bekleed de bodem van de springvorm van 24 cm met bakpapier. Vet de zijkanten in met boter.
Verkruimel de Sprits koekjes en smelt de roomboter. Meng de gesmolten boter met de koekkruimels. Schep op de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet voor minimaal 15 minuten in de koelkast.
Rasp de limoen en pers het sap eruit.
Klop de slagroom stijf met het zakje klopfix.
Klop de Monchou los met de suiker, limoensap en rasp. Meng de Monchou met de slagroom.
Schep in de springvorm en zet voor minimaal 4 uur in de koelkast.
Voor het serveren snijd je de aardbeien in stukjes en verdeel je ze over de taart. Smelt de witte chocolade au bain-marie en verdeel over de taart.