Flammkuchen met gekarameliseerde ui en oude kaas
Ingredients
- 3 grote uien
- 1 rol flammkuchen deeg
- 1 el roomboter
- 4 el balsamico azijn
- 1 tl suiker
- 125 gram crème fraîche
- 75 gram oude kaas
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 220 graden. Rol het flammkuchen deeg uit op de bakplaat.
2
Snijd de uien in halve ringen. Smelt de roomboter in een pan en bak op laag vuur de uien 30 minuten. Schep regelmatig om.
3
Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche en bak de flammkuchen 10 minuten in de oven.
4
Voeg de suiker en balsamico azijn toe aan de uien en bak nog een aantal minuten.
5
Haal de flammkuchen uit de oven. Verdeel de uien en de oude kaas erover en bak nog 5 minuten in oven. Breng op smaak met zout en peper. Serveer bijvoorbeeld met een groene salade.