Diner

Flammkuchen met gekarameliseerde ui en oude kaas

Flammkuchen met gekarameliseerde ui en oude kaas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 3 grote uien
  • 1 rol flammkuchen deeg
  • 1 el roomboter
  • 4 el balsamico azijn
  • 1 tl suiker
  • 125 gram crème fraîche
  • 75 gram oude kaas

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Rol het flammkuchen deeg uit op de bakplaat.

2

Snijd de uien in halve ringen. Smelt de roomboter in een pan en bak op laag vuur de uien 30 minuten. Schep regelmatig om.

3

Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche en bak de flammkuchen 10 minuten in de oven.

4

Voeg de suiker en balsamico azijn toe aan de uien en bak nog een aantal minuten.

5

Haal de flammkuchen uit de oven. Verdeel de uien en de oude kaas erover en bak nog 5 minuten in oven. Breng op smaak met zout en peper. Serveer bijvoorbeeld met een groene salade.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: