Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de springvorm met bakpapier en bestrijk de zijkanten van de springvorm in met een beetje boter. Verkruimel 200 gram speculaaskoekjes. Smelt de boter en meng dit met de koekkruimels. Verdeel het mengsel over de bodem van de bakvorm en druk dit aan. Zet de springvorm een half uur in de koelkast. Klop nu de roomkaas los en voeg vervolgens de suiker, zure room, vanille extract en maïzena toe. Voeg één voor één de eieren toe. Klop dit goed door. Voeg de citroenrasp en mandarijnen toe en schep dit erdoor. Giet de vulling in de springvorm en zet de cheesecake 45 minuten in de oven. Zet de oven uit en laat de cheesecake een uurtje in de oven afkoelen. Zet de cheesecake minimaal 4 uur in de koelkast. Verkruimel de overige 70 gram van de koekjes en bestrooi de taart hiermee.Cheesecake met speculaas en mandarijn
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Cheesecake met speculaas en mandarijn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
No Comments