DE burger voor champignonliefhebbers!
Snijd de kastanjechampignons, ui en knoflook fijn. Bak de champignons, ui en knoflook 5 minuten. Voeg de oregano toe en breng op smaak met zout en peper. Laat het mengsel uitlekken en afkoelen in een vergiet. Klop ondertussen het eitje los. Als het champignonmengsel voldoende is afgekoeld doe je dit in een kom. Voeg het halve ei toe, de parmezaanse kaassnippers, paneermeel en de pijnboompitjes. Kneed dit goed door. Mocht het mengsel nog te nat zijn voeg dan nog wat extra paneermeel toe. Vorm er twee hamburgers van. Bak de hamburgers in de koekenpan of in de oven (180 graden). In de oven moeten de hamburgers 20 minuten. In de pan 5 ongeveer 5-7 minuten. Draai ze zo min mogelijk om in de pan. Maak de broodjes op met rucola, de champignonburger, truffelmayonaise, kaassnippers en pijnboompitjes. Lekker met een salade. Champignonburger
Ingredients
Instructions
No Comments