Bruschetta met burrata en knoflooktomaatjes
Ingredients
- 8 plakken ciabatta brood
- 2 teentjes knoflook
- 1 bol Burrata
- 16 cherrytomaatjes
- 1 el olijfolie en extra om de ciabatta's mee te bestrijken
- 1 tl Italiaanse kruiden
- Extra nodig: grillpan of grillstand van de oven
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd een teentje knoflook fijn. Meng deze met de tomaatjes, wat zout en peper en 1 el olijfolie in een ovenschaal. Bak de tomaatjes 18 minuten.
2
Ondertussen snijden we de ciabatta in 8 plakken. Bestrijk beiden kanten met olijfolie. Bak de ciabatta in de grillpan goudbruin of onder de grill van de oven. Snijd een teentje knoflook doormidden en wrijf hiermee de ciabatta's in, ook weer aan beide zijden.
3
Verdeel de Burrata over de 8 plakken ciabatta. Leg op elk bruschetta twee tomaatjes en bestrooi de bruschetta's met de Italiaanse kruiden.