Zoeter Zoetst

Blondies met witte chocolade en limoen

Blondies met witte chocolade en limoen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 220 gram roomboter
  • 170 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 170 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 1 el vanille extract
  • 2 eieren
  • 250 gram bloem
  • 2 limoenen
  • 100 gram witte chocolade

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van 20 cm bij 20 cm met bakpapier.

2

Rasp de limoenen en pers het sap eruit.

3

Hak de witte chocolade grof.

4

Smelt de roomboter.

5

Mix de gesmolten roomboter samen met de lichtbruine en donkerbruine basterdsuiker en vanille extract tot een glad mengsel.

6

Klop de eieren er één voor één door. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen.

7

Klop de bloem en een snuf zout erdoor en klop het mengsel 3 minuten lang goed door. Klop de limoenrasp en limoensap erdoor. Spatel de witte chocolade erdoor.

8

Schep het beslag in de bakvorm.

9

Bak de blondies in 28-30 minuten in de oven.

10

Laat de blondies goed afkoelen voordat je ze aansnijdt.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: