Smoothies and drinks

Barraquito

 

Ik kwam deze koffie tegen op Pinterest. De mooie laagjes maakten mij nieuwsgierig. Ik ontdekte dat deze koffie Barraquito wordt genoemd en veel wordt gedronken op Tenerife. Na wat onderzoek over de samenstelling van deze mooie koffie ontdekte ik dat het wordt gemaakt met Licor 43, oei lekker, gecondenseerde melk, opgeschuimde melk en espresso. Ik ben dol op een latte machiatto en Licor 43 dus een zeer grote kans dat ik deze koffie ook wel kon waarderen. Ik vond hem lekker! De gecondenseerde melk en Licor 43 maakt hem zoet en de sterke espresso is een fijne tegenhanger. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

Barraquito

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 120 ml espresso
  • 80 ml gecondenseerde melk
  • 200 ml melk
  • 80 ml Licor 43
  • Kaneel

Instructions

1

Vul elk glas met 40 ml gecondenseerde melk.

2

Giet hierop voorzichtig de Licor 43 (40 ml per glas).

3

Verwarm de melk en schuim op. Zet de espresso.

4

Giet voorzichtig de melkschuim en melk in de glazen.

5

Schenk de espresso voorzichtig in het glas door de melkschuim. Bestrooi met wat kaneel en serveer.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: