Bekleed een springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de koekjes en smelt de roomboter. Meng de roomboter met de koekkruimels en schep ze in de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel en zet voor minimaal 15 minuten in de koelkast. Klop de slagroom stijf. Klop de monchou los met de suiker. Meng de monchou met de slagroom en Baileys. Verwarm 3 el Nutella kort in een pannetje. Verdeel deze over koekjesbodem. Schep hierop het monchoumengsel. Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur. Voor het serveren verwarm je nog kort 2 el Nutella in een pannetje. Verdeel deze over de taart. Hak de Maltezers grof en verdeel ze over de taart. Baileystaart met Nutella en Maltezers
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Baileystaart met Nutella en Maltezers
1
2
3
4
5
6
7
8