Toetjes

Aardbeien tiramisu met Nutella

Aardbeien tiramisu met Nutella

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 250 gram mascarpone
  • 150 ml slagroom
  • 1 el suiker
  • 250 gram aardbeien
  • 8 lange vingers
  • 4 el Nutella of hazelnootpasta

Instructions

1

Klop de slagroom samen met de mascarpone lobbig. Klop de suiker erdoor.

2

Pureer 80 gram aardbeien. Snijd de overgebleven aardbeien in stukjes.

3

Schep in elk glas de helft van het mascarponeroom.

4

Doop de lange vingers in de gepureerde aardbeien. Leg op het mascarponeroom. Verdeel hierover de helft van de aardbeien.

5

Verwarm kort de Nutella of hazelnootpasta in een pannetje. Drizzle de helft over de aardbeien.

6

Schep hierop de overgebleven mascarponeroom, de aardbeien en drizzle de overgebleven Nutelle erover. Zet in de koelkast voor minimaal 3 uur.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: